Onze services

U zoekt een exploitant van speelautomaten of een bedrijf in automaten exploitatie, dat u van passende kansspel, behendigheids en amusementsautomaten kan voorzien? Laat u dan eens informeren door Planet Gaming. Als exploitant van speelautomaten biedt Planet Gaming een grote range aan automaten, die u in uw horeca bedrijf kunt plaatsen. Het gaat danĀ  onder meerom de bekende speelautomaten zoals Simply Wild, Grand Slam en Magic luck, maar ook om innovatieve automaten zoals de Master Games en Game Center met een breed spelaanbod om een breed publiek aan te spreken en te bereiken.

Ook exploiteert Planet Gaming behendigheids en amusementsautomaten zoals flipperkasten, Photoplay, video arcade, voetbaltafel, pooltafels en vendingautomaten.
Planet Gaming is een full service exploitant van speelautomaten met een service dienst die 24/7 voor u klaar staat.

Planet Gaming is gevestigd midden in de randstad met het kantoor/werkplaats in Alphen aan den Rijn. Vanuit Alphen aan den Rijn levert en plaatst het speelautomaten in horeca locaties in de gehele Randstad (Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht) en in voorkomende gevallen in de rest van Nederland.

Naast speelautomaten exploitatie heeft Planet Gaming ook horeca advisering, financiering en bemiddeling bij aan en verkoop van een horeca onderneming als activiteit. Laat u eens informeren over onze ervaring en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek?

contact

Onze producten

U zoekt een exploitant van speelautomaten of een bedrijf in automaten exploitatie, dat u van passende kansspel, behendigheids en amusementsautomaten kan voorzien?

 

    Contact    Wie is Planet Gaming

    Als Planet Gaming bieden wij klant en spelersgericht kansspelen, behendigheids en amusementsspelen voor de Horeca.
    Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hierbij hoog in het vaandel, zowel voor onze producten en diensten maar zeker ook voor de samenwerking met onze klanten! Met een scherpe blik op ontwikkelingen in de speelautomaten branche en horeca en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring richten wij ons op het amusement van morgen.