Over ons

Als Planet Gaming bieden wij klant en spelersgericht kansspelen, behendigheids en amusementsspelen voor de Horeca.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hierbij hoog in het vaandel, zowel voor onze producten en diensten maar zeker ook voor de samenwerking met onze klanten! Met een scherpe blik op ontwikkelingen in de speelautomaten branche en horeca en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring richten wij ons op het amusement van morgen. Waarbij nieuwe technologie├źn, trends in de horeca maar ook maatschappelijke veranderingen continu ons uitgangspunt zijn. Zo exploiteren wij al enige tijd video multi games in de horeca. En monitoren wij onze spelen nauwegezet op ontwikkelingen op locatie maar ook in de markt, waarbij wij continu streven naar de juiste speelautomaat op de juiste plaats met een gewenst rendement voor onze klanten en speelplezier voor het publiek.

contact

Onze producten

U zoekt een exploitant van speelautomaten of een bedrijf in automaten exploitatie, dat u van passende kansspel, behendigheids en amusementsautomaten kan voorzien?

 

    Contact    Wie is Planet Gaming

    Als Planet Gaming bieden wij klant en spelersgericht kansspelen, behendigheids en amusementsspelen voor de Horeca.
    Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hierbij hoog in het vaandel, zowel voor onze producten en diensten maar zeker ook voor de samenwerking met onze klanten! Met een scherpe blik op ontwikkelingen in de speelautomaten branche en horeca en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring richten wij ons op het amusement van morgen.